Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Inschrijven voor de borstcrawl clinic

Het kan nooit kwaad een apotheker in je gelederen te hebben was de redenering toen een aantal leden Hugo de Wit en zijn paranimf een borstcrawl clinic aanboden bij zijn promotie een paar weken geleden.

Om Hugo en  Simone alleen in het water te laten spartelen is ook zo wat. Het bestuur heeft daarom besloten onze trainers (Sandra, Karsten en Nikki) uit te nodigen hun kennis te laten nemen van de laatste technische inzichten.

Omdat er altijd iets te verbeteren valt aan je slag, je daardoor wellicht met minder moeite, gracieuzer en sneller door het water glijdt nodigen we je van harte uit deel te nemen aan deze clinic in Eindhoven. De uitnodiging geldt voor alle leden ongeacht je (vermeende) beheersing van die slag.

De clinic neemt alles bij elkaar 2:30 uur in beslag en bestaat uit een theoretisch en praktisch deel. Het wordt verzorgd door ervaren trainers. We hebben 19 plaatsen te vergeven dus wees er snel bij.                                                                                                   

Aanvang 13.00 uur. Kosten bedragen €25,- p.p.(exclusief kosten nader te maken afspraken over het vervoer). Clinic kosten worden via de maandelijkse incasso verrekend.

13.00-13.30u ontvangst
13.00-14.20u theorie over de borstcrawl
14.20-14.30u omkleden
14.30-16.00u praktijkgedeelte
16.00-16.15u afronding clinic

Wil je zelf rijden, iemand meenemen, meerijden of op eigen gelegenheid gaan? Laat dit dan even weten