Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Proefzwemmen

Het is mogelijk om maximaal 2 keer gratis te komen proefzwemmen binnen het tijdsbestek van 2 weken bij MZ&PC Masters Maastricht danwel één van de afdelingen MZ&PC afdeling Valkenburg of MZ&PC afdeling Mosaqua in Gulpen.


Om jouw proef zo goed mogelijk te laten verlopen vragen we jullie om even te melden hoe je heet en wanneer en waar je voor de eerste keer wil komen, dan geven wij dat door aan de train(st)er zodat ze je kunnen ontvangen en met extra aandacht kunnen begeleiden.


Proefzwemmen betekent dat je nog NIET als lid geregistreerd bent en dus ook niet aangemeld bij de KNZB. En dus niet verzekerd. Zwemmen doe je dus onder onze deskundige begeleiding maar op eigen verantwoordelijkheid! Dankjewwel voor je begrip.
Wanneer kom je voor het eerst proefzwemmen?

Heb je nog vragen, opmerkingen? Laat het dan even weten.

En welke datum kom je dan voor het eerst?
Schrijf je een minderjarig iemand in om te proefzwemmen. Bevestig dan even de gegevens van de ouder zodat we weten met wie we contact kunnen opnemen