Ontmoet de trainers
Woensdag 3 januari 2018 hebben we na de training van 20u een goedbezochte nieuwjaarsreceptie gehouden. Tijdens deze bijeenkomst werden de (nieuwe) trainers voorgesteld en hebben alle aanwezige trainers een t-shirt gekregen. We zijn trots op de uitbreiding van onze vereniging met deze toppers.


Lees meer
MZ&PC Maastricht en ZV Mosaqua gaan voortaan samen verder!

ZV Mosaqua uit Gulpen is vanaf het nieuwe seizoen 2017/2018 voortgezet als afdeling van de zwemvereniging MZ&PC uit Maastricht. Een groot deel van de leden van ZV Mosaqua heeft ingestemd met de aansluiting bij MZ&PC. MZ&PC afdeling Mosaqua gaat verder met het organiseren en houden van zwemtrainingen voor masters zwemmers, wedstrijdzwemmers en leszwemmen voor zwemvaardigheid 1, 2 en 3. Dat gebeurt vanuit zwembad Mosaqua in Gulpen.

Lees meer
Video analyse
Afgelopen zaterdag 7 oktober hebben we de eerste zelfgemaakte video analyse gedaan van enkele leden. Wil je deze bekijken, klik dan op lees meer.
Lees meer
Van harte welkom aan onze leden uit Gulpen
ZV Mosaqua heeft zich aangesloten bij MZ&PC. Deze nieuwe leden kunnen twee keer per week in Gulpen zwemmen. Ook zijn deze leden van harte welkom op enkele trainingen in Maastricht en Valkenburg. Voor de leden uit Maastricht komt er op deze manier ook een uitwijkmogelijkheid bij in Gulpen. Sluit gerust eens aan in zwembad Mosaqua Gulpen.
Lees meer
Grindgat.nl
Het is gelukt op zaterdag 23 september 2017, we vierden een succesvolle afsluiting van het open water seizoen met een open water wedstrijd in het Grindgat.

Foto's, uitslagen en informatie op www.grindgat.nl


WWW.GRINDGAT.NL

Tekst minimaliseren
Ine Haack kreeg koninklijke onderscheiding
Vandaag 26 april ontving Ine Haack een koninklijke onderscheiding voor haar inzet als mantelzorger, organisator van de swimmeet en erelid van MZ&PC. Ook heeft zij zich ingezet voor het CDA. De Burgemeester verraste Ine vanmorgen om 9:20u die nietsvermoedend in een vergadering zat in het Geusseltbad. Bekijk de foto's in de fotogallery
Lees meer
Start-to-swim in Valkenburg en Maastricht
Nu besloten is dat de Polfermolen nog zeker tot 2019 openblijft is er ruimte om onze activiteiten verder uit te breiden in Valkenburg.

Ter promotie van de zwemsport onder niet-zwemmers, (beginnende) triathleten, city swimmers en anderen die graag georganiseerd en op niveau willen (leren) zwemmen is er een speciaal introductieprogramma ontwikkeld. Ken je nog iemand die graag beter borstcrawl en de andere zwemslagen wil leren, attendeer ze dan op ons nieuwe trainingprogramma.
Lees meer
Resultaten MZ&PC ONMK 2017
Na de lees meer hebben we de resultaten van alle MZ&PC deelnemers voor jullie op een rij gezet. Kijk ook even op de kalender en bepaal wanneer je je weer wil voegen bij het mastersteam om weer mee te doen aan Masters wedstrijden. Tevens hebben we een link opgenomen naar foto's van het ONMK.
Lees meer
Borstcrawl clinic Eindhoven

Uitnodiging Bortscrawl Clinic zaterdag 1 april in Eindhoven.

Wil je je borstcrawl verbeteren? Schrijf je dan in en ga meer naar Eindhoven voor een professionele clinic. Klik op lees meer voor de details.

 

Lees meer
2017 zwemkalender
De 2017 zwemkalender is weer samengesteld. Klik even op kalender pagina van deze website.
Lees meer
En masters verhaal
Ruud Tames, ontpopte zich tot een dichterlijk masters talent. Zijn ervaring vanaf het lid worden van MZ&PC Masters tot aan zijn succesvolle deelname aan het ONMK heeft hij in onderstaande stukje opgeschreven. We willen u dit mooie verhaal niet onthouden.

MZ&PC door de ogen van een beginnende zwemmer 
Lees meer
Ons ONMK team
Jawel ons team is compleet, dit zijn onze ONMK 2017 deelnemers:
Henk van Hezel, Berber Jacquemijns, Ruud Tames, Hugo Mota Prego, Bas Broekhuis,Teresa Walsh, Lisa Berlang, Sandra Godding-Dackus, Eric Craft, Caroline van Rooij ,Michael Gouweloos ,Hoy Lin Moo, Bart Sieczynski, Maurice Soudant, Rene Weijers, Jacqueline Weijers- Horree, Christian Dackus, Hugo de Wit
Lees meer
Registreer je als vrijwilliger voor het ONMK 2017
Registreren kan bij Sandra, maar ook via mail sandragodding@home.nl of app (nummer via email)

Aangezien de middagsessie vrij lang is, is deze in twee gedeelte verdeeld. Je kunt natuurlijk de hele middagsessie komen, maar ook één deel. We hopen weer dat jullie dit unieke evenement tot een succes willen maken.Lees meer
Voorlaatste bericht
De laatste training van 2016 zal op zaterdag 24 december zijn. De eerste training van 2017 is op maandag 2 januari. Op woensdag 4 januari vieren we het nieuwe jaar na de training met een drankje! Meer nieuwsberichten over swimmeet, ONMK 2017 en meer na de klik.

Lees meer
International Swimmeet Maastricht inschrijven
De inschrijvingen lopen supergoed, we zitten bijna aan het maximaal aantal deelnemers. Wacht dus niet langer en schrijf je vereniging zo snel mogelijk in.

De website voor de swimmeet is: http://www.swimmeetmaastricht.nl

De website van de swimmeet is tijdelijk niet bereikbaar, inschrijven kan via deze link.

 
Lees meer
Results Masterscompetitie Zuidelijke Kring Eindhoven 3 december
De wedstrijd in Eindhoven was een enorm succes. De persoonlijke records werden aan de lopende band verbroken. Vooral diegenen die voor het eerst meededen. Maar ook de ervaren zwemmers presteerden uitermate goed, de resultaten waren ontegenzeglijk beter dan in Roermond. Het wedstrijdteam wordt steeds beter. Het aantal diskwalificaties worden steeds minder. Kortom, de voorzitter, de trainster, het bestuur en alle deelnemers waren weer heel trots op dit geweldig team. EN voor het eerst in clubtenue!!! Een indrukwekkende verschijning die niet onopgemerkt voorbij ging aan onze concurrenten in het Pieter van de Hoogenband zwemstadion in Eindhoven.

Lees meer
Geen training op maandag 5 december
Gisteren kwam ons ter ore dat het GEUSSELTBAD gesloten is op pakjesavond, maandag 5 december. 

De training kan daarom niet doorgaan. 

Wat de reden is dat de SINT niet zelf voor ons het bad heeft kunnen openhouden is nog steeds een raadsel. 
Misschien zullen we het wel nooit meer weten.
Lees meer
Startlijst Eindhoven 3 december
De startlijst voor de wedstrijd van 3 december is klaar. We gaan met 15 masters naar Eindhoven. Alweer een opkomst record. Heb je zin om ons te vergezellen en aan te moedigen? Meldt je aan bij Sandra zodat we daar bij de auto-indeling rekening mee kunnen houden. Hopelijk wordt dit de eerste keer dat wij als team met onze eigen Club badkledij voltallig aanwezig zullen zijn. Natuurlijk met SUPER tijden en zo min mogelijk diskwalificaties.
Lees meer
Resultaten wedstrijd Roermond
De resultaten van de wedstrijd in Roermond, op 6 november j.l. zijn binnen. Zie onze toppers en hun geweldige prestaties.
Lees meer
Startlijst 6 November 2016 Roermond
De startlijst voor de wedstrijd van 6 November is gemaakt. We gaan met 10 zwemmers en een coach! Klik om te zien wie er mee doet en de eer van de MZ Masters gaat verdedigen.

Er zijn nog wedstrijden op 3 december (Eindhoven) en 28-30 December (Swimmeet Maastricht) om je te kwalificeren voor de Swimmeet.

Lees meer
Nieuwe zwemtrainingen succesvol
De trainingen die er bij gekomen zijn op dinsdag in het Geusseltbad en op donderdag in de polfermolen in Valkenburg beginnen steeds succesvoller te worden. Na een voorzichtige start zijn nu iedere week makkelijk 10 zwemmers aanwezig zowel in Maastricht als in Valkenburg. In Valkenburg heeft ons dat al 5 nieuwe leden opgeleverd!!
Lees meer
GOED NIEUWS VOOR ENTHOUSIASTE MASTERS
GOED NIEUWS VOOR ENTHOUSIASTE MASTERS / GOOD NEWS IF YOU JOIN OUR ONMK 2017 TEAM

Als je deelneemt aan een wedstrijd om daarmee een tijd vast te leggen ter inschrijving voor het ONMK 2017 zal MZ&PC jou belonen met een GRATIS wedstrijdploeg-tenue bestaande uit broekje/shorts, shirt en badpak/Swimsuit of zwembroek/jammers. Met dank aan onze sponsor SPEEDO. Laat je dus stimuleren om mee te doen en vertegenwoordig MZ&PC op het ONMK 2017!
Lees meer
Nieuwe leden: procedure
Vanwege de vele vragen over het pasje voor nieuwe leden hebben we de procedure aangepast zodat er minder fouten gemaakt kunnen worden en nieuwe leden sneller over een pas beschikken. Meer info bij lees meer.
Lees meer
Weekindeling: thema trainingen
Op de pagina met de trainingstijden hebben we extra informatie opgenomen over het soort trainingen die gedurende de week gegeven worden. Omdat er soms specifieke wensen zijn van zwemmers kun je daar dus rekening mee proberen te houden wanneer je komt zwemmen. Speciale vragen? Overleg het gerust met je trainer. Kijk op de pagina met trainingstijden
Lees meer
Nieuwe seizoen start maandag 5 september
Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad. Maandag 5 september 2016 begint het nieuwe zwemseizoen! Zoals al aangekondigd zijn er allerlei UITBREIDINGEN en WIJZIGINGEN. Bekijk het overzicht dus even goed bij lees meer.

Nieuwe Valkenburg leden, kunnen een alléén Valkenburg abonnement nemen, of een lidmaatschap om in zowel Valkenburg als Maastricht te zwemmen.
Lees meer
EVENTS 2016
De volgende kalender evenementen zijn aangemeld op de MZ&PC verenigingskalender. Wil je nog iets laten opnemen, neem dan even contact op met de secretaris, Nicole Palmen, secretaris@mzpc.nl
Lees meer
Rob Sport

Beste masters

 

Als lid van MZ&PC kan u bij Rob's Sportshop genieten van tal van voordelen.
Meer weten? Klik dan hier. 

Lees meer