Masters zwemmen in Valkenburg

Als uitbreiding op het weekaanbod in Maastricht is er sinds enige tijd ook een wekelijkse training in Valkenburg. In de Polfermolen op donderdagavond van 20:30 tot 21:30 uur. Naast de reguliere leden die ook in Maastricht zwemmen is er ingezet op het aanbieden van een vereenvoudigd abonnement "Valkenburg only". Dit abonnement is speciaal voor zwemmers uit Valkenburg en omstreken die niet persé in Maastricht willen zwemmen maar graag aansluiten bij de wekelijkse training in Valkenburg.

Aanmelden kan voor een proeftraining of een lidmaatschap.

En nu besloten is dat de Polfermolen nog zeker tot 2019 openblijft is er ruimte om onze activiteiten verder uit te breiden in Valkenburg.

Ter promotie van de zwemsport onder niet-zwemmers, (beginnende) triathleten, city swimmers en anderen die graag georganiseerd en op niveau willen (leren) zwemmen is er een speciaal introductieprogramma ontwikkeld:

 

Start to Swim

Start to Swim Valkenburg - Maastricht12 Trainingen waarin de 4 zwemslagen worden aangeleerd op basis van een professionele trainingsmethodiek waarin op basis van 6 aandachtspunten iedere zwemslag kan worden uitgevoerd. De grootste nadruk ligt op borstcrawl, maar ook de andere wedstrijdslagen rugslag, schoolslag en vlinderslag zullen in het start-to-swim trainingsprogramma aandacht krijgen. 

Het trainingsprogramma kent naast de technische invulling ook een conditioneel aspect. Na 12 weken heb je naast de verbetering van je zwemtechniek ook aan je conditie gewerkt. Trainingen worden daarom opgebouwd uit techniek-instructies, techniek-oefeningen en toepassing in een zwemprogramma ter verbetering van het zwem-uithoudingsvermogen en de explosieve kracht om te sprinten.

Wij raden de deelnemers aan om de 12 trainingen ook in 3 maanden te volgen en niet teveel weken over te slaan. De maximale tijd die voor het start-to-swim programma staat is 4 maanden. Na de 4 maanden kun je natuurlijk regulier lid worden van MZ&PC middels het Valkenburg only abonnement of een regulier abonnement van 2 of meer keer per week.

De kosten voor het start-to-swim programma zijn € 45,- voor 12 begeleide trainingen inclusief zwembadentree, in z'n geheel te voldoen binnen 2 weken na inschrijven. Registreer onderaan deze pagina.

Persbericht is hier te downloaden. 

Registreer voor Start to Swim

Schrijf je hier in voor het start to swim programma van MZ&PC Masters in de Polfermolen Valkenburg op donderdag van 20:30u tot 21:30u.